По време на вчерашната си визита в Стара Загора Негово

...
По време на вчерашната си визита в Стара Загора Негово
Коментари Харесай

Ученици към американския посланик: „Какъв искахте да станете, когато пораснете?“


По време на вчерашната си аудиенция в Стара Загора Негово Превъзходителство Ерик Рубин посети Регионалната библиотека „ Захарий Княжески “ – естествения културен център на града, атрактивен и комфортен както за деца и младежи, по този начин и за възрастни предлагащ богат фонд детска литература, оборудван с компютри, безжичен интернет и електронни четци.

В съвременно оборудваната читалня дипломат Рубин се срещна с възпитаници от Професионалната гимназия по електротехника и енергетика в гр. Гълъбово и с техния помощник-учител по британски език, господин Кийгън Скот. Младият американец работи по програмата „ Фулбрайт “, която за втора година обезпечава англоговорящ учител в гълъбовската гимназия, с помощта на поддръжката на „ КонтурГлобал “. Децата впечатлиха гостите с езиковите си умения и забавните си въпроси към посланика: „ Какво мислите за киберсигурността? “ и „ Какъв искахте да станете, когато пораснете? “. Дискусията беше толкоз оживена, че увлече в разкази и персонални образци цялата делегация на посланика и КонтурГлобал Марица Изток 3.

" КонтурГлобал Марица Изток 3 " поддържа Регионалната библиотека „ Захарий Княжески “ през последните пет години като обезпечава техника, книги и периодика за читателите ѝ като част от обществено виновната си политика за развиване на локалната общественост.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР