По време на свой концерт в Лас Вегас в събота

...
По време на свой концерт в Лас Вегас в събота
Коментари Харесай

Виновна ли е Лейди Гага за раздора в семейството на Брадли Купър?

По време на собствен концерт в Лас Вегас в събота Лейди Гага беше атакувана от свои почитатели с въпроси къде е Брадли Купър и дали тя е отговорна за разбиването на фамилията му.
 

Това се случи няколко дни, откакто се появиха информации, че моделът Ирина Шейк е напуснала общия фамилен дом, с цел да могат, както твърди Космополитан, да обмислят добре връзката си, давайки си време един без различен.
 


Лейди Гага е изпаднала в неспокойствие от подвикванията на публиката. Преди да извърши песента „ Shallow “, шлагер от кино лентата „ Роди се звезда “, за който се твърди, че е мотив за раздора сред Брадли и брачната половинка му, Гага се обърнала към публиката: „ Знаете ли какво - бъдете почтени или ще загубите себе си “.
 Gulliver/Getty Images

Угасна ли любовната искра сред топ модела Ирина Шейк и холивудския артист Брадли Купър? Двамата се събраха през 2015 година, а през 2017 година станаха родители на дъщеричка - очарователната Леа де Сейн.-->
 Gulliver/Getty Images
Слухове за раздор в връзките сред Ирина и Брадли обикалят от дълго време в клюкарските колонки на изданията. Още през октомври м.г. любовта им беше сложена под въпрос.
Публикации, че възприятията сред топмодела и холивудския артист са охладнели, се появиха след филмовия фестивал във Венеция. Там двамата дойдоха дружно с дъщеричката си, само че по аления килим Ирина и Брадли минаха поотделно. Супермоделът придружаваше стилната дизайнерка Донатела Версаче, а Купър се появи на разположение с певицата Лейди Гага.
 


Това обаче не трябваше да е изненада, защото на кинофорума беше показан кино лентата „ Роди се звезда ” („ A Star Is Born ”), по който двамата работиха дружно. Лентата е режисьорски дебют за Брадли Купър, който персонално предложения ексцентричната звезда да извърши основната роля.
 Gulliver/Getty Images
Мълвата за разлъка се разгоря още веднъж, когато 32-годишният модел Ирина Шейк дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк, а Брадли не просто не участва на ревюто, а по същото време отпътува за Малибу. На плажа там пък папараци няколко пъти го засичаха дружно с актрисата Сиена Милър, с която имат " гореща история ".
 Gulliver/Getty Images
Така из светските издания започнаха все по-често да се появяват мнения на " близки " до двойката, съгласно които любовта им към този момент е минало.
 


И досега обаче публично за разлъка не е приказвал нито един от двамата.  А макар слуховете за разлъка пък феновете им не престават да са в очакване на блестяща женитба. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР