По време на срещата на външните министри на Г-20 в

...
По време на срещата на външните министри на Г-20 в
Коментари Харесай

Бразилският външен министър призова за реформа в глобалното управление

По време на срещата на външните министри на Г-20 в Рио де Жанейро, външният министър на Бразилия Мауро Виера произнесе встъпителна тирада, в която посочи, че би трябвало задълбочена промяна в световното ръководство и международните разлики не би трябвало да се разрешат посредством военна мощ. Той акцентира, че разногласията би трябвало да се разрешат в границите на многостранността, разговора и с поддръжката на Организация на обединените нации.

„ Бразилия мощно е загрижена за интернационалния мир и сигурност, а в този момент количеството на спорове в света се усилва непрестанно. Настоящите институции обаче не са задоволително способни да се оправят с тези провокации, което изисква дълбоки промени в световното ръководство “, сподели още той.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8558Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед8547Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед9208България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед19547Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед22868Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед374867Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252513Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231356Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114281Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95904Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР