“По време на срещата г-н Гешев (Иван Гешев, главен прокурор

...
“По време на срещата г-н Гешев (Иван Гешев, главен прокурор
Коментари Харесай

„МВР е виновна за лошата борба, не прокуратурата“: Лена Бориславова за разговора с Гешев

“По време на срещата господин Гешев (Иван Гешев, основен прокурор – б.р.) изясни слабите резултати в битката с корупцията. Те се дължат на работата на съдилищата, на следствените служби на Министерство на вътрешните работи и на некачественото законодателство, само че по никакъв метод не е обвързвано с работата на прокуратурата ”, съобщи началникът на политическия кабинет на Кирил Петков Лена Бориславова след разпита си във Върховната касационна прокуратура.

Тя акцентира, че е забавно по какъв начин, когато срещата (в петък сред Кирил Петков и Иван Гешев – б.р.) е била извършена внезапно прокуратурата е имала опцията да се самосезира – “да повика мен и министър-председателят, с цел да даваме обяснения без да търси подпомагане от тези органи, които и пречат да си прави работата ”.

Надявам се, че институциите ще стартират да си взаимодействат, с цел да можем да се борим с несправедливостта, която резултира от тези високи равнища на корупция, добави още Бориславова. 

“Предстои да забележим дали ще има в действителност следствия, дали тази информация ще им бъде потребна ”, акцентира тя. 

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР