По време на среща с журналисти на изложението MWC 2018,

...
По време на среща с журналисти на изложението MWC 2018,
Коментари Харесай

Samsung променя стратегията и вече няма да представя нов смартфони преди всички

По време на среща с публицисти на ревюто MWC 2018, ръководителят на мобилния отдел на Samsung ДонгДжин Кох (Dongjin Koh) направи няколко забавни изявления.
Най-голям интерес провокира желанието на Samsung Electronics да промени своята бизнес тактика на пазара на смарт телефони и че в действителност компанията към този момент внедрява измененията.

По време на конференцията незабавно след презентацията на Galaxy S9 топ-мениджърът съобщи, че до момента компанията постоянно е желала да бъде първа и да предлага своите смарт телефони по-рано от другите. В подтекста на своето изявление Кох имаше поради единствено китайските производители.

„Към сегашен ден за нас към този момент не е толкоз значимо да бъдем първи“ – Отбеляза ДонгДжин Кох. „Сега нашата задача е да предлагаме продуктите си в точния момент, без да изпреварваме графика и по този метод да повишим тяхната полезност в очите на потребителите„.

Шефът на мобилния отдел на корпорацията Samsung сподели още, че новият Samsung Galaxy S9 несъмнено ще осъществя повече продажби от предшественика си. Според статистиките, към сегашен ден са продадени над 37 милиона Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+. Подобряването на този резултат ще изисква много старания – рекламна акция, отстъпки, подмяна на старите телефони и т.н.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР