По време на специално организирано в Москва събитие, Lexus представи пред

...
По време на специално организирано в
Москва събитие, Lexus представи пред
Коментари Харесай

Новият Lexus LX получи и четириместна VIP версия

По време на особено проведено в Москва събитие, Lexus показа пред света новото потомство на модела си LX.

От Lexus разясняват, че новият LX надгражда предшественика си във всяко едно отношение, като развива сериозно технологичната му база, дизайна и въвежда две напълно нови специални изпълнения- F SPORT и първокласната VIP.

Благодарение на новата си платформа, новият Lexus LX, който ще бъде стартиран на пазара при започване на идната година, е с към 200 кг по-лек в съпоставяне с предшественика си. Интериорът му предлага всичко от най-хубавото, което компанията е в положение да предложи, в това число и пилотно за марката изпълнение на междинната част на предното табло с два обособени екрана- 12.3-инчов основен и 7-инчов под него.

VIP версията на новия Lexus LX е първото по рода си четириместно предложение на марката и както подсказва името, тук основният акцент попада върху лукса и върховото преживяване.



Lexus LX ще се предлага във версии LX 600 с 3.5-литров, V6 бензинов мотор с максимална мощност от 415 конски сили и максимален въртящ миг от 650 Нм, и LX 500d с 3.3-литров турбодизелов елемент с 299 конски сили и 700 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР