По време на седемчасовия си нощен полет от Денвър, през

...
По време на седемчасовия си нощен полет от Денвър, през
Коментари Харесай

Любов от пръв полет - една романтична история, започнала на хиляди метри в небето

По време на седемчасовия си нощен полет от Денвър, през Рейкявик, Исландия, до Лондон, Саша Ебрахими възнамерява просто да поспи. Но в последния миг мястото до нея се оказва заето - от мъж, за който в следствие се дами. Това, което тя тогава не знае обаче, е, че той я е забелязал още на летището, преди да се качат на борда. " Казах си, че е красива, когато я видях за първи път. И след това си помислих: " А в този момент мога да прекарам седемчасовия си полет с красива жена ". "
 Връзката на Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър - обич, опиати и закъснели самопризнания
Връзката на Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър - обич, опиати и закъснели самопризнания

Не е елементарно да си с неприятното момче на Холивуд

Даниел Гутиерес и Саша Ебрахими си харесват още в самото начало и диалогът им продължава през целия полет. Двамата си споделят случки от живота, занимания, както и общия им интерес към пътуванията.

" Говорихме си за места, на които желаеме да отидем ", спомня си Саша Ебрахими. Тогавашният ѝ още чужд пък споделя, че по време на полета тя му е дала страхотни препоръки за визитите си в Лондон и Ирландия.

Отвъд приятния диалог обаче, още в първия час от полета, женската вътрешен глас на Саша Ебрахими ѝ подсказва, че мъжът, с който таман се е срещнала, ще ѝ стане брачен партньор. " Веднага щом слязох от самолета, изпратих известие на приятелката си Клеър: " Току-що срещнах бъдещия си брачен партньор в самолета ".

Това, с което Даниел Гутиерес съумява да завоюва спътницата си, са неговите искреност и успокоение. Всъщност и на двамата не им е мъчно да се сближат, защото диалогът им просто протича напълно естествено.

След като самолетът каца в Лондон, Саша и Даниел се сбогуват, само че той по този начин и не се осмелява да я прегърне. За благополучие обаче още преди този момент си разменят телефонните номера. Дни след инцидентната им среща на борда обаче Даниел нито написа, нито звъни на Саша. Затова тя взема решение да направи крачката да го потърси.

Двамата стартират да си пишат и известно време по-късно възнамеряват да се срещнат в Шотландия. Там се случва и първата им целувка.
 Снимка 629547

Малко по-късно, когато още веднъж са разграничени от дистанцията, Саша взема решение да признае на Даниел, че още когато го е срещнала в самолета, си е помислила, че ще се оженят. И го прави.

" Почувствах неочакван прилив на топлота в лицето си, като че ли щях да припадна, почтено казано ", споделя Даниел.

И по този начин, отношенията им не престават да се задълбочават и идната им среща на " неутрална територия " е в Амстердам.

В един миг обаче и двамата се връщат в Съединени американски щати, стават неразделни и заживяват в Колорадо. Пред декември предходната година се сгодяват, по време на пътуването им до Доминиканската република за рождения ден на Саша. " Той ме изненада с сантиментална вечеря на плажа и ми предложи брак ", споделя тя.
 Кандис Бушнел, авторката на “Сексът и градът ”, с пикантни разкрития за любовния си живот преди и в този момент
Жената, която в една седмица се среща и с 21-годишен, и с 91-годишен мъж

Не е изненада, че я познаваме от “Сексът и градът ”

Специалният ден на двойката е бил през вчерашния ден, 12 август, в хотел в Колорадо, където живеят. Пред People те споделят още, че в бъдеще желаят да имат и деца, а също по този начин и да продължат да пътешестват. " Веднага щом бебето ни може да получи паспорт, ще го качим на аероплан ", споделя шеговито Саша.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР