По време на PSX 2017, Sony представи информация за някои

...
По време на PSX 2017, Sony представи информация за някои
Коментари Харесай

PSX 2017: Ново видео към Detroit: Become Human

По време на PSX 2017, Sony показа информация за някои от идващите PS4 ексклузив, които чакаме да се появят през идната и по-следващата година, като необикновен интерес привлякоха хората от Quantic Dream. По време на представянето им за следващ път беше показан геймплей от Detroit: Become Human. Какво знаем за играта?

Действието ѝ се развива в недалечното бъдеще, в което хуманоидни роботи са станали част от всекидневието на човек. Връзката им обаче е неравнопоставена, което не се харесва на андроидите. Познат сюжет за sci-fi заглавие, само че тъкмо това идва в много сполучлив миг, вземайки поради напредъка на изкуствения разсъдък и разработките в региона на роботиката. Вие управлявате трима герои: човек и двама андроида, чиито истории се преплитат. Акцент в играта ще са сходно и на други игри на студиото изборите, които вършиме и те ще засягат директно ориста на вашите герои, напредъка ви и края на историята. Играта ще е с естествена дълготрайност от към десетина часа, само че както споделят Quantic, множествата разклонения на изборите и въпросните последици, взети от решенията, които вършиме, ще предложат голям брой преигравания. Ако се доверим на информация, споделена от Sony, играта би трябвало да се появи някъде през първата част на идната година.

По време на PSX 2017, Гийом до Фондомие от Quantic, показа, че сюжетът на играта е в размер на 2000 страници, тя е съвсем приключена и „ ще допре сърцето на играещите я “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР