По време на приятелския мач на Аржентина срещу Австралия, младият

...
По време на приятелския мач на Аржентина срещу Австралия, младият
Коментари Харесай

Фен на Меси нахлу на терена, за да прегърне капитана на Аржентина

По време на приятелския мач на Аржентина против Австралия, младият китайски почитател нахлува на терена с цел да се прегърнесъс своя воин, седемкратниятносител на " Златната топка " - Лионел Меси, оповестяват.
https://twitter.com/goal/status/1669374607919333381
Видеоклиповете, които се разпространиха в китайските обществени медии, демонстрират по какъв начин младият почитател скача от трибуните, а по-късно спринтира към аржентинския нападател.На клиповете се вижда по какъв начин Меси, който в началото наподобява шокиран, протяга ръце с цел да прегърне своят почитател.

Трима охранители се впускат в гонене, като първият от тях пада, до момента в който младият почитател заобикаля хватката му. След дълъг спринт по терена привърженикътсе спъва самичък и защитата съумява да го настигне, катого води назад на трибуните, където той е посрещнат като воин.

За доста фенове късото спиране беше един от най-забавните моменти от събитието, което провокира необятен интерес в цялостен Китай, откогато 35-годишният Меси дойде в Пекин, където беше посрещнат като император, от множеството си китайски почитатели.

На терена Аржентина в последна сметка победи с 2:0, само че може би мачът ще бъде запомнен сдругапричина.

В поредност от клипове, оповестени онлайн след мача, фенът се извинява на своя воин за " неприятното си държание ".

" Меси, скърбя... Наистина скърбя, че те срещнах по този метод. Наистина желаех да ми дадеш подпис, само че те ме преследваха, по тази причина не го желаех ", сподели той.

По-късно пекинската полиция заяви, че 18-годишният почитател, разпознат единствено като " Ди ", е бил подложен под " административен арест ", само че към момента не е взето решение за какъв интервал от време.

На фена също по този начин е неразрешено да влиза на спортни обекти като фен за сходни мачове в продължение на 12 месеца. Полицията заяви, че той е поднесъл извинения и е приел наказването си.

Аржентина ще пътува до Джакарта за другарска среща с Индонезия на 19 юни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР