По време на период на лошо здраве по време на

...
По време на период на лошо здраве по време на
Коментари Харесай

На 27 ѝ казаха да напише завещание, сега катери планини СНИМКИ

По време на интервал на неприятно здраве по време на пандемията от ковид, лекарите посъветваха Шарлот Ноунс да стартира да написа наследство.

Въпреки това, с помощта на някои „ чудотворни медикаменти “ и доста извършения, тя съумя да направи невероятни подвизи, в това число нанагорнище на Бен Невис, най-високата планина в Обединеното кралство, заяви Mirror.

29-годишната Шарлот би трябвало да отпразнува 30-ия си рожден ден през април и споделя, че постоянно е знаела, че времето ѝ е лимитирано, само че когато преди две години, положението ѝ се влошило, тя решила, че не ѝ е дошло времето да напусне този свят.

“Лекарите ми споделиха, че единственият късмет да оцелея е двойна трансплантация на бял дроб, само че интервенцията беше анулирана и се почувствах извънредно ”, спомня си тя.

„ Въпреки това, благодарение на ново лекарство и доста извършения, трансформирах живота си “, изяснява Шарлот, която е била диагностицирана с кистозна фиброза единствено на осем месеца, генетично заболяване, при което белите дробове и храносмилателната система се задръстват с гъста, лепкава слуз.

През април 2020 година тя била откарана в болница, тъй като повръщала кръв и не можела да движи дясната страна на тялото си. Две седмици по-късно майка ѝ я намира в безсъзнание. Тя получила солиден кръвоизлив в белите дробове и инсулт.

“Изкачването ми лиши осем часа, само че в този момент знам, че няма нищо непостижимо. Моят проект е да имам дълъг и благополучен живот. Това, че ми споделиха да напиша наследство на 27 години, ме раздруса надълбоко, само че към момента съм тук и се любувам на живота, без да го одобрявам за даденост ”, казва тя./  и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР