По време на пандемия и поп-фолк звездите намериха начин да

...
По време на пандемия и поп-фолк звездите намериха начин да
Коментари Харесай

Фолк звездите заложиха на домашните концерти - slava.bg

По време на пандемия и поп-фолк звездите откриха метод да се приспособяват към обстановката. На мода е артистите от лекия род да изнасят концерти непосредствено от у дома, къде заради липса на контакт с публиката, къде заради досада.

Чалга дивата Преслава е измежду най-пресните образци за реализатори, решили да уплътнят свободното си време с концерт по пантофи. „ Почвам с концертите от у дома! Намерих решение отново да сме си дружно и да се забавляваме. Пишете ми в мнения кои песни желаете да ви изпея онлайн. “, написа в Инстаграм изпълнителката на „ Беден в сърцето “. Живото включване на звездата на „ Пайнер “

събра към 80 000 гледания в обществената мрежа.

Дни преди този момент тя се пусна онлайн и със своята другарка Софи Маринова, на чиято женитба стана и кума. Двете се бяха събрали във връзка рождения ден на ромската перла и дълго време приказваха с почитателите и ги поздравяваха с песни от разнообразни жанрове.

По-сериозна крачка направи Кралят на поп-фолка Азис, когато се събра с бенда си „ Азис груп “ за огромен лайв концерт, който беше пуснат в обществените медии. „ 153 142 влизания на моят лайв концерт в рамките единствено на 2 часа. Имайки поради, че посредством телефон или качен през тв приемник. В едно средностатистическо семейство има най-малко по трима души. Това прави близо милион фенове. Отново връх “, похвали се Костинбродският славей. Той кръсти изявата си „ първи онлайн концерт “, подсказвайки, че можем да чакаме още включвания от негова страна.

Диджей Дамян също е измежду дейните онлайн по време на обществената изолираност, като постоянно провежда виртуални празненства.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР