По време на ежегодна среща, посветена на храната на бъдещето

...
По време на ежегодна среща, посветена на храната на бъдещето
Коментари Харесай

Шведски учен: Хората трябва да се научат да ядат човешко месо

По време на годишна среща, отдадена на храната на бъдещето и извършена в Стокхолм в интервала 3-4 септември, шведският академик и откривател Магнус Сюдерлунд изложи своето извънредно и даже злокобно виждане по тематиката.

Той е споделил пред аудиторията, че е извънредно време хората да одобряват концепцията за консумация на човешко месо. В своята презентация, озаглавена ''Можете ли да си визиите да ядете човешка плът?'' своенравният шведски академик е призовал човечеството да загърби античните табута и да стартира да се храни с човешка плът и месо от труповете на умрелите.

По думите му индивидът би преодолял отвращението си да употребява човешко месо ''с дребни стъпки'' - като за начало е задоволително ''само да го опита на вкус''. Според него това е една от другите възможности на храната, която в бъдеще ще става все по-оскъдна и незадоволителна, заради което хората би трябвало да се приобщат към потреблението на подобен вид храна, която смятат обичайно за гнуслива.

След края на конференцията Сюдерлунд е споделил, че към 8% от тези, които са слушали лекцията му, са признали, че ''са отворени към концепцията му''. Що се касае до самия него, той декларира, че има своите съмнения, само че сигурно най-малко би опитал по какъв начин е на усет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР