По време на едночасовите дебати от пленарната зала отсъстваше премиерът,

...
По време на едночасовите дебати от пленарната зала отсъстваше премиерът,
Коментари Харесай

Кошмарен Инцидент Сполетя Лиляна Павлова След Закриването На Министерството Й!

По време на едночасовите диспути от пленарната зала отсъстваше министър председателят, само че пък държавното управление беше показано от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева. Именно към нея се обърнаха по-рано от Обединени патриоти, загрижени, че от 1 януари доста положителни фрагменти от екипа на Павлова остават безработни. Коалиционните сътрудници заръчаха на Захариева да ги трудоустрои, с цел да не се губел потенциалът им, съобщи Канал 3.

При представянето на проекторешението Захариева благодари на Лиляна Павлова за работата. Създаването на министерство за българското председателство сподели, че моделът е сполучлив, счита тя. Оценките за българското председателство демонстрират, че България се оправи извънредно сполучливо с първото си европредседателство, сподели още Захариева.

Бившият външен министър и сегашен народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин съобщи, че закриването на министерството било закъсняло. Раздавали се бонуси, правели се разноски във времето, в което ведомството съществувало след края на европредседателството.

Левицата ще желае детайлна информация за харчовете по управлението на Европейски Съюз. Иначе през днешния ден е поставено едно положително начало, тъй като кабинетът " Борисов 3 " ще има един министър по-малко, сподели Вигенин. " Очакваме оставката на цялото държавно управление. Днес е едно положително начало ", разяснява той.

Според Ивелина Василева, която бе министър на екологията във втория кабинет " Борисов ", страната ни потвърдила, че е водач в Европейски Съюз. " Подготовката беше тестване, провеждането беше идея ", посочи депутатът от ГЕРБ.

" България съумя да се оправи икономично, сподели още Василева. България беше доста добра в организирането на срещи, само че не бе добра в правенето на политики ", сподели аленият народен представител Петър Витанов.

" Трябва да бъдем обективни ", прикани водачът на НФСБ Валери Симеонов. Администрацията била в непрестанен стрес. България се оправи ослепително, безапелационен бе той. Лиляна Павлова съумя да осъществя икономии. Голяма част от европейските ни сътрудници научиха за България, посочи още водачът на НФСБ.

Личната му оценка за европредседателството е 5,50. Симеонов лишил половинка до цялостната шестица поради разеденението на политическата каста. В този 6-месечен интервал, когато беше съвършеното време да покажем национално единство, такова не беше показано, беше направено всичко допустимо, с цел да бъде опропастено, разяснява той.

Цветан Цветанов също съобщи, че страната се е показала сполучливо и оцени работата на всички парламентарни групи за това. Благодари и на водача на ПЕС Сергей Станишев за работата му по тематиката с участието на страната в Шенген. Цветанов благодари на Лиляна Павлова и съобщи, че тя има цялостно съображение да се гордее.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР