По време на днешните преговори със сръбската страна в Брюксел

...
По време на днешните преговори със сръбската страна в Брюксел
Коментари Харесай

Прищина: Няма сближаване на позициите с Белград

По време на днешните договаряния със сръбската страна в Брюксел още веднъж не е реализирано доближаване на позициите. Това разгласи държавното управление на след извършените диалози с посредничеството на специфичния делегат на Европейски Съюз за разговора Прищина - Белград.
В известие от кабинета на премиера Авдулах Хоти се споделя, че днешният кръг от договарянията, водени от координатора на косовското държавно управление Скендер Хисени и шефа на сръбската канцелария за Косово Петар Петкович, е засегнал въпросите за пенсиите и кадастъра.
 Косово вижда в „ мини-Шенген “ опит за основаване на мини-Югославия Косово вижда в „ мини-Шенген “ опит за основаване на мини-Югославия
На 10 октомври 2019 година в Нови Сад, Сърбия беше подписана декларация за желание за определяне на свободно придвижване на хора, артикули, у...
„ Дискусията беше продължение на разискването на същите въпроси, които бяха коментирани при предходната среща на 29 октомври ”, се споделя в известието.
Въпреки дългата полемика, към момента няма доста доближаване на позициите. Постигнато е единодушие осъждането на този детайл от всеобхватния контракт сред двете страни да продължи при идната среща, осведомят от държавния кабинет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР