По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура

...
По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, обрал няколко магазина


По импортиран в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е приет за отговорен подсъдимият Йордан И. за осъществено от него закононарушение по член 195, алинея 1, т. 7 вр. член 194, алинея 1, вр. член 26, алинея 1, вр. член 28, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 23.03.2019 година за времето от към 13,05 ч. до към 15,45 ч. в гр. София, с четири действия, Йордан И. е лишил непознати движими движимости на обща стойност 1119,06 лв. от владението на разнообразни лица, както следва:

Около 13,05 ч., от аптека на бул. „ Никола Петков “, е лишил непозната движима движимост - мобилен телефон на стойност 208 лв., от владението на В. С., без нейно единодушие, с желание незаконно да я присвои.

Около 13,17 ч., от магазин на ул. „ Любляна “, е лишил непозната движима движимост - мобилен телефон на стойност 280 лв., от владението на К. К., без негово единодушие, с желание незаконно да я присвои.

Около 14,27 ч., от магазин за алкохол и цигари на ул. „ Любляна “, е лишил непозната движима движимост - мобилен телефон на стойност 331,06 лв., от владението на И. К., без нейно единодушие, с желание незаконно да я присвои.

Около 15,43 ч., от магазин на бул. „ България “, е лишил непознати движими движимости - мобилен телефон на стойност 300 лв., от владението на Г. П., без негово единодушие, с желание незаконно да я присвои.

Престъплението Йордан И. е направил в изискванията на повторност, откакто е бил наказан с влезнала мощ присъда за друго такова закононарушение.

Софийски областен съд е признал за отговорен подсъдимия Йордан И. по повдигнатото му от Софийска районна прокуратура обвиняване, като му е наложил наказване „ отнемане от независимост “ за период от една година и четири месеца, което ще бъде изтърпяно при първичен непоколебим режим.

Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР