По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден

...
По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден
Коментари Харесай

Затвор за мъж, представил се за цирков артист и откраднал колелото на момиче в София

По импортиран обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е наказан на затвор 65-годишен мъж, измамил малолетно момиче, оповестиха от обвиняването.

На 5 септември 2020 година в парк в кв. “Орландовци “, обвиненият излъгал малолетната, че бил цирков актьор и че в случай че му даде колелото си ще ѝ покаже цирков номер.

Момичето се доверило на обвинения и му дала колелото си. Известно време той карал постепенно до нея, внезапно засилил скоростта и избягал с колелото.

По този метод предизвикал на момичето имотна щета в размер на 668,76 лв.. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото той е осъждан на „ отнемане от независимост “ дейно за тежко съзнателно закононарушение.

В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи, който сочат точно него за създател на действието. Софийски областен съд призна обвинения за отговорен по повдигнатото му обвиняване му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 години и 8 месеца, което той следва да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР