По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол и

...
По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол и
Коментари Харесай

Брутален тип преби почти до смърт бившата си жена с метална тръба!

 По импортиран обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол и след реализирано съглашение в правосъдно съвещание е наложено дейно наказване от две години " отнемане от независимост “ по отношение на Костадин М. Той е приел всички обстоятелства от обвинителния акт и е признал виновността си за това, че предизвикал две междинни телесни развалени на жена, с която имат три общи деца.

Престъпното действие е осъществено на 01.01.2019 година в град Ямбол. То е квалифицирано по чл.129, ал.2, вр. с ал.1 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че телесните увреждания са породени от удари по тялото и главата на потърпевшата, нанесени от Костадин М. с ръце и железна тръба. Жената е получила фрактура на черепа и фрактури на четири ребра. Установено е също по този начин, че побоят е нанесен в дома на потърпевшата, където се е намирало и дете, което по-късно е алармирало на телефон 112 за случилото се. Костадин М. е осъществил действието, откакто е влезнал в жилището, носейки със себе си железна палка. След побоя е напуснал жилището. Причина на нанесените удари са спор и неизяснени връзки сред Костадин М. и потърпевшата. 

Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен " непоколебим “ режим в затвор.

Споразумението, което е утвърдено от Районен съд – Ямбол, е дефинитивно и има мощ на влезнала в законова мощ неоправдателна присъда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР