По-висок награден фонд ще си разпределят призьорите в 80-ото юбилейно

...
По-висок награден фонд ще си разпределят призьорите в 80-ото юбилейно
Коментари Харесай

Наградният фонд за юбилейното издание на плувния маратон Галата-Варна е увеличен

По-висок награден фонд ще си разпределят призьорите в 80-ото юбилейно издание на интернационалния плувен маратон Галата - Варна, оповестиха уредниците на проявата. Наградният фонд е на обща стойност 12 000 лв., като от тях паричните награди са 9 000 лв..

Организаторите напомнят, че спечелилите - мъж и жена, ще получат парични награди от по 1 200 лв.. Финиширалите на второ място при дамите и мъжете ще вземат по 800 лв., а класиралите се на трето - по 600 лв.. Премии ще получат и приключилите на четвърто, пето и шесто място при дамите и мъжете, надлежно по 500, 400 и 300 лв..

С парични награди се отличават и най-добре показали се варненец, мъж и жена - по 150 лв.. 200 лв. е бонусът за трима плувци с увреждания, а 300 лв. получава плувецът, записал най-вече участия в маратона.

Плувният маратон Галата-Варна ще се организира на 2 август. Председател на организационния комитет на проявата е кметът на Варна Иван Портних, а събитието е под патронажа на министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР