По-твърдолинейното крило на торите призова Сунак да действа сега“, тъй

...
По-твърдолинейното крило на торите призова Сунак да действа сега“, тъй
Коментари Харесай

Сунак е подложен на натиск да действа, тъй като данните за нетната миграция на Обединеното кралство за 2022 г. достигнаха рекордно високо ниво

По-твърдолинейното крило на торите прикани Сунак да „ работи в този момент “, защото през идната година се задават общи избори.

„ Думата „ екзистенциален “ се употребява доста през последните дни, само че това в действителност е „ направи или умри “ за нашата партия “, се споделя в изказване на група законодатели, известни като „ Новите консерватори. ” „ Всеки от нас даде заричане на електората. Не имаме вяра, че сходни обещания могат да бъдат подценени. "

Консерваторите бяха избрани отново през 2019 година на гърба на манифест за „ връщане на нашите граници " и отделяне от рестриктивните мерки на Европейския съюз.

Миграцията продължава да бъде политически парещ картоф, макар че държавното управление на Сунак се концентрира не толкоз върху законната миграция, колкото върху казуса с неупълномощените търсещи леговище лица, идващи на дребни лодки през Ламанша.

The последните данни в действителност демонстрират, че чистата миграция през 12-те месеца до юни 2023 година е била 672 000. Службата за национална статистика ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР