По традиция в рамките на Киномания и тази година ще

...
По традиция в рамките на Киномания и тази година ще
Коментари Харесай

5 френски филма, които ще гледаме на Киномания през април

По традиция в границите на " Киномания " и тази година ще се организира Фестивалът на френското. Почитателите на френската просвета ще могат да гледат разнообразните ленти сред 9 до 22 април.

Ще влезем в света на френската драма с „ Вила Каприз “ , която ще можем да забележим първо в кино „ Люмиер “ на 9 април. Филмът споделя за фамозен юрист, чийто всесилен клиент е упрекнат в нелегално придобиване на " Вила Каприз " – голямо имение на. От съдружници двамата мъже се трансформират във врагове. Режисьор на продукцията е Бернар Стора, а в функциите ще забележим: Нилс Ареструп, Патрик Брюел, Мишел Буке, Ирен Жакоб и Пол Ами.



На 10 април в кино „ Люмиер “ ще бъде показан и отличеният с цели шест награди „ Сезар “ „ Сбогом, простаци “ на режисьора Албер Дюпонтел. Историята се концентрира върху 43-годишна фризьорка, която се пробва да откри детето, което е била принудена да изостави, когато е била на 15. Двама ексцентрични мъже й оказват помощ в това необичайно и занимателно търсене. Филмът е с присъединяване на Виржини Ефира, Албер Дюпонтел, Никола Мари и Мишел Вийермоз.



И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР