По традиция с тържествена промоция Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен)

...
По традиция с тържествена промоция Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен)
Коментари Харесай

На 7 април МУ – Плевен ще дипломира тържествено Випуск 2023 на Факултет „Обществено здраве“

По традиция с тържествена промоция Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) ще дипломира Випуск 2023 на Факултет „ Обществено здраве “ на 7 април - Международен ден на здравето и празник на работещите в опазването на здравето. Дипломи ще получат общо 54 бакалаври и магистри от специалностите „ Управление на здравните грижи ” и „ Обществено здраве и здравен мениджмънт “.

Дипломантите приключили с отличие от Випуск 2023 са 21, като отличникът с най-голям триумф е Жулиета Йорданова Иванова, бакалавър по Управление на здравните грижи. Отличниците ще бъдат наградени с плакети и дарове.

Тържественият обред по дипломиране на абитуриентите на Факултет „ Обществено здраве “ ще води деканът проф. доктор Милена Карчева, а дипломите ще връчи ректорът проф. доктор Добромир Димитров, който ще поздрави дипломантите. За втора година дипломантите, станали родители по време на следването, ще бъдат сюрпризирани с дарове от сътрудници на висшето учебно заведение за сполучливото съчетаване на следването с майчинството.



Медицински университет – Плевен по традиция организира тържествения обред по дипломиране на Факултет „ Обществено здраве “ на 7 април - Световен ден на здравето. На тази дата през 1948 година е учредена Световната здравна организация. В България интернационалният ден на здравето се празнува като Ден на работещите в опазването на здравето от 06.02.1964 година Тази година мотото на празника е „ Здраве за всички “ (Health for All).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР