По традиция през декември всеки си спомня певицата на главния

...
По традиция през декември всеки си спомня певицата на главния
Коментари Харесай

Марая Кери се опита да скрие дебелите си кълки

По традиция през декември всеки си спомня певицата на основния новогодишен шлагер Марая Кери. 54-годишната певица обаче не сервира изненади на почитателите. Марая носи същите тоалети, които носеше преди 30 години. Тя не може да се откаже от мини рокли и главозамайващите токчета.

От младостта си Кери беше благополучен притежател на съблазнителни форми. Но откакто се раздели с предприемача Джеймс Пакър през 2016 година, певицата имаше доста сложен интервал. Тогава тя спря да се грижи за себе си и изпълня до 120 кг. Тогава Марая беше безусловно неузнаваема. По-късно звездата  все отново съумя да отслабне, само че не съумя да възвърне предходната си форма.

Вярно е, че певицата отслабна благодарение на хирурзи. Марая имаше интервенция за понижаване на стомаха. Заради интервенцията  тя смъкна 20 кг за доста къс интервал от време. След тази промяна тя  започва да се среща с танцьора Брайън Танака. Младият мъж е с 14 години по-млад от певицата. В самото начало на романа влюбените бяха просто луди един за различен, само че през последните няколко години връзката на двойката може да се назова сложна. Сега почитателите на певицата нямат време да наблюдават техните раздяли и помирявания.

Явно Марая към момента се тормози от огромната разлика в годините. Иначе не може да се изясни любовта на певицата към тоалетите от младостта. Жената към момента обича същественото мини, мрежестите чорапи и обувките на ток и платформа. Кери безусловно не се появява с поли под коляното и равни токчета, макар обстоятелството, че певицата към този момент не е на 20.

Наскоро папараци я снимаха докто  се разхожда из Ню Йорк. Дори през зимата Марая не може да се откаже от мини. На фотосите Кери  е облечена в черна мини рокля, високи ботуши на висок ток, обемнои  топло късо кожено яке.

Кери към момента се смущава от фигурата си, само че не може да спре да демонстрира несъвършените си извивки. Тя се пробва да скрие цялостните си крайници с клинове. Въпреки това, в композиция с транспарантни черни чорапогащи  подчертава наднорменото си тегло.

Автор: wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР