По традиция неделният ден предлага богата футболна програма. Дербита днес има

...
По традиция неделният ден предлага богата футболна програма.
Дербита днес има
Коментари Харесай

Ще ликуват ли домакините в Неапол и Барселона

По традиция неделният ден предлага богата футболна стратегия.

Дербита през днешния ден има в съвсем всички водещи шампионати на Европа като в Италия един против различен са първенецът Наполи против кандидата за короната Интер, до момента в който в Испания чакат борбата сред първенеца Барселона и коравия Атлетико (Мадрид).

ДНЕС, 21:45 ЧАСА, НАПОЛИ – ИНТЕР

През месец май Наполи победи у дома Интер с 3:1 в последната среща сред двата тима и след това взе първа купа от 1990 година насам. Сега обаче домакините са без триумф у дома в 3 следващи кръга и завоюваха един път в предходните 5 опита, до момента в който гостите са в отлична форма. Интер идва непобеден в 11 поредни срещи от всички шампионати. Макар да не завоюваха предходните 2, завършвайки наедно с Ювентус (1:1) в Торино за състезание и с Бенфика (3:3) в Португалия за Шампионска лига. „ Нерадзурите “ са без проваляне в 7 турнирни визити като в 5 от тях даже не позволиха гол, затова…

ПРОГНОЗА:    Лаутаро Мартинес да означи или асистира

ДНЕС, 22:00 ЧАСА, БАРСЕЛОНА – АТЛЕТИКО (МАДРИД)

Двата тима са съседи във краткотрайното класиране с еднакъв брой точки. Атлетико (Мадрид) има с 5 попадения по-добра голова разлика, по тази причина е втори с 31 пункта, само че по традиция играе мъчно против каталунците. Те завоюваха последните 3 дербита и 34 от предходните 69 във всички съревнования, в това число контроли. Гостите могат да разчитат на отличната си форма, тъй като преди конфликта са в серия от 4 победи, само че пък изгубиха половината от предходните 4 визити за състезание. Барса завоюва 9 от 10-те си семейства досега като падна само от различен столичен отбор – Реал, в „ Ел Класико “ след поврат до 1:2.

ПРОГНОЗА: Барселона да победи и Левандовски да означи


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР