По традиция днес, 1 май, в Рим ще се проведе

...
По традиция днес, 1 май, в Рим ще се проведе
Коментари Харесай

С голям естраден концерт в Рим отбелязват 1 май

По традиция през днешния ден, 1 май, в Рим ще се организира огромен естраден концерт. Организира се без спиране от 1990 година от италианските профсъюзи.

Концертът ще се състои както е по бит на площад " Сан Джовани " в Рим. Нарича се „ Кончертоне “ - в смисъл на доста огромен концерт, тъй като е с дълготрайност съвсем 10 часа с присъединяване на разнообразни артисти и тъй като е най-големият безвъзмезден концерт навън в Европа. Тази година неговото мото е " На работа за мир " и за това специфичен и единствен задграничен посетител е украинската група Go_A, която взе участие в " Евровизия " през предходната година.

Водещ на събитието за пета поредна година е актрисата Амбра Анджолини. Ще пеят над 40 реализатори измежду които Енрико Руджери, Марко Менгони, Кармен Консоли, Фабрицио Моро, La Rappresentante di lista и други

Участие ще вземат представители на синдикатите, артисти и публицисти. Концертът ще се излъчи непосредствено от публичната медия РАИ по нейния Трети тв канал и музикалният ѝ втори радиоканал. Началният час е 15,30 часа – до 1 часа след среднощ.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР