По стечения на обстоятелствата президентът е бил ръководител на процеса

...
По стечения на обстоятелствата президентът е бил ръководител на процеса
Коментари Харесай

Президентът е с политическа щета заради изтребителите, смята Бойко Ноев

По стечения на събитията президентът е бил началник на развой а за избора на изтребителите. Той не е знаел, че ще стане президент по-късно. Очевидно е за всички, че към избора има доста въпроси, разяснява пред НоваТВ някогашният боен министър Бойко Ноев.

Бойко Ноев разяснява, че чашата е преляла, когато държавното управление на Герджиков, оповести победител в състезанието една седмица преди да се смени държавното управление. " Това води до подозрения. Според мен Радев претърпя политическа вреда " , добави той.

" В интерес на президента бе интензивно да взе участие в разясняването им. Трябваше комисията да получи цялата информация , с цел да се отстранен всевъзможни подозрения за извършване на неверни неща ", добави още той.

 Парламентът върна процедурата по желание на нови изтребители
Парламентът върна процедурата по желание на нови изтребители

Според Цветанов с решението се отстранява една неправда

Вчера Парламентът реши да върне процедурата по желание на нови бойни изтребители. В отчета на комисията по защита се показва, че се задължава Министерство на защитата би трябвало да предложи нова финансова рамка и да актуализира главните предложения като се разшири обсега от компании за придобиване в това число на нови самолети.

Цветан Цветанов ръководител на ПГ на ГЕРБ дефинира решението на Народното събрание като вярно. Той разяснява още, че Антон Тодоров, намеквайки за мотивацията на президента Румен Радев да поддържа офертата за самолетите " Грипен " по никакъв метод не е загатнал термина " корупция ".

 Главчев разграничава президента Радев от военачалник Радев Обновена
Главчев разграничава президента Радев от военачалник Радев

Цветанов се извини на президента Румен Радев

" С неналичието на средства за армията и полицията Борисов се е трансформирал в душманин на армията. Не знам дали той схваща това, само че това е необятно публикувано впечатлено измежду военните. От първото му държавно управление до момента парите единствено се режат, а проблемите не се вземат решение. Премиерът би трябвало да предприеме съществени ограничения, с цел да почисти този собствен имидж ", добави Бойко Ноев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР