По случая в Ботевград имаше достатъчно оперативен контрол. Убеден съм,

...
По случая в Ботевград имаше достатъчно оперативен контрол. Убеден съм,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Имаше достатъчно оперативен контрол по случая в Ботевград

По случая в Ботевград имаше задоволително действен надзор. Убеден съм, че адресът на Пелов е бил в общото полезрение на Министерство на вътрешните работи, само че просто не е бил тестван досега. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след убийството на избягалия от Централния Софийски затвор Владимир Пелов.

„ След показаната информация от основния секретар на Министерство на вътрешните работи мога да кажа, че поддържаме напъните на полицията, с цел да реагират на всеки постъпил сигнал “, акцентира той.

„ След бягството всички от Министерство на вътрешните работи бяха наясно, че ще упражни всякаква допустима мощ, ще употребява и оръжие, единствено и единствено да избяга от чиновниците. С този тежък случай виждаме, че Пелов е бил на територията на Ботевград. Текат процесуално-следствени дейности по тази причина не бихме могли да имаме информация, която да разясняваме “, изясни Цветан Цветанов.

„ За пропуски можехме да кажем, в случай че не бяха подхванати никакви дейности. Имало е доста сигнали и информация, които са оценени и са предприемани дейности. Предполагам, че са употребявани и СРС “, сподели още ръководителят на ПГ на ГЕРБ. /novini.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР