По случая със записа на Бойко Борсов и снимките работи

...
По случая със записа на Бойко Борсов и снимките работи
Коментари Харесай

Гешев: По записа на Борисов и снимките работи Софийската градска прокуратура

По случая със записа на Бойко Борсов и фотосите работи Софийска градска прокуратура и към случая е привързан този със фотосите. Това сподели основният прокурор Иван Гешев пред Българска национална телевизия.
Най-висшите чиновници в Министерство на вътрешните работи, които би трябвало да противодействат против наркоразпространението, са били на хранилка в незаконния свят. Едва ли някой може да каже какъв брой време са били от другата страна. Участват и лица, които не са били чиновници в Министерство на вътрешните работи. Правили са логистика на разнообразни незаконни групи, удряне на техни съперници.
Помагали са на всички, които си заплащат.
Имало е моменти, в които са могли да ни компрометират пред задгранични наши сътрудници. Това се случва и в други страни. Надявам се тези случаи да стават все по-малко, съобщи основният прокурор.
Българският президент е политик - български политик. Той се причислява към други политически изявления, разяснява Гешев изявленията на Румен Радев през последните дни.
Главният прокурор не може да проверява записа с премиера Борисов, това се прави от назначени прокурори. Българската прокуратура не се тормози да проверява и ревизира.
Очаквайте детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР