Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района

...
Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района
Коментари Харесай

Кои са най-разпространените наркотици сред младите

Не, закачените по ел.стълбове маратонки не алармират, че в региона има дилър

Сред подрастващите продължава наклонността от години, най търсеният опиат е марихуаната. В ромските махали, най разпостранен е друсания чай. Това съобщи пред Флагман Иван Кръстев - основен контрольор, шеф на Сектор „ Наркотици ” към ОДМВР-Бургас. Причините за това са няколко. Първата е ниската цена на неразрешените вещества, а втората мощното им деяние върху организма.

„ Метамфетамина също е измежду желаните опиати в Бургас макар провалите, които нанася върху душeвността на лицата, които го използват. През лятото по черноморието прави усещане, че чужденците/туристите търсят „ екстази “, като цяло това са ”, добави още основен контрольор Иван Кръстев.



По думите му, цената на продаваните незаконно опиати зависи от количеството. Така да вземем за пример една цигара марихуана може да се продаде сред 20 и 25 лева, само че на едро стонността ѝ е доста по-малка - сред 6 и 7 лева

Главен контрольор Кръстев опроверга един от дълговкоренените в съзнанието на бургазлии легенди - този за закачените по ел.стълбове маратонки, които съгласно мнозина алармират, че в региона има дилър. „ В днешно време пласьорите на опиати се стремят да са оптимално незабелязани. Стават все по-конспиративни и не мисля, че тези маратонки имат някаква връзка с нещо. Това е по-скоро градска легенда ”, разяснява специалистът.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР