По случай финала на Ергенът“ бе организирано парти за Виктор

...
По случай финала на Ергенът“ бе организирано парти за Виктор
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът захапа Джулиана Гани

По случай финала на „ Ергенът “ бе проведено празненство за Виктор Стоянов и девойките, на което Ергенът на България се появи в компанията на Александра Гърдева – участничката, която му отхвърли роза. Ако нещата не се бяха развили по този сюжет, психоложката сигурно щеше да завоюва риалити предаването.

Малко по-късно на всички места в интернет се появиха фотоси с нея, Виктор и някогашния мъж на Джулиана Гани – Илиян Найденов.

 undefined

Веднага потеглиха клюки, че Алекс и Илиян са дружно, само че след това тя изкоментира тематиката в персоналния си профил и стана ясно, че двамата са се сближили около работата им със обществените мрежи и сега са другари, написа каналът vbox7.com. 

Сигурни сме, че десетки пъти са коментирали драмата му с Джулиана Гани и тъкмо по тази причина двете дами няма по какъв начин да се харесват. Е, най-сетне стана ясно какви в действителност са връзките на инфлуенсърките.

В стори психоложката показа персоналното си мнение за родната плеймейтка: „ Нямам безспорни никакви взаимоотношения с нея, тя не е мой човек, не вибрираме на една осцилация “. Двете са в действителност радикално разнообразни и даже да не беше станало всичко това с Илиян, другарство сред тях в никакъв случай нямаше да се породи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР