По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това

...
По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов изригна: Коалицията сама се свали заради корупция

По-слаб и неблаговиден бюджет не може да се напише. Това съобщи в Монтана водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коалицията сама се смъкна поради корупция, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разяснява сполучливия избор на съмнение против кабинета на Кирил Петков и уточни, че във времето на настоящето ръководство са се разразили редица кавги в страната, с взаимни обвинявания сред членовете на държавното управление. Вотът беше импортиран от ГЕРБ-СДС, съобщи "Телеграф ".

Според Борисов актуализацията на бюджета, която предлага държавното управление в оставка, не е добре направена, само че депутатите от ГЕРБ-СДС ще я поддържат с мисъл за хората, както и ще упорстват за приемането на личните им оферти.

"Сваленото държавно управление желае ние да им провалим бюджета - по-слаб, неблаговиден, небалансиран и пагубен бюджет не може да се напише, няма нито един импортиран закон за гласоподаване, единствено приказки - по тази причина в този Бюджет ние сме добавили пари за църквите, за лекарите, за военните, за пожарникарите, 15% за пенсионерите, - и да не одобряват нашето предложение с ясното схващане, че това е неприятен бюджет, само че да не им дадем да се възползват да кажат, че няма пари, ще гласувате "за " всяко тяхно предложение поради хората. ", сподели Борисов..

Лидерът на ГЕРБ упрекна ръководещите, че "говорят единствено за постове и пари ". И още веднъж насочи съществени рецензии за цените на горивата. Бойко Борисов насочи рецензии към държавното управление за изказванията му, че инфлацията е привнесена извън и съобщи, че в случай че ГЕРБ са били до момента на власт, горивото нямаше да е на такава висока цена.

"300 милиона ви крадат на месец, я си ги представете в чекмеджета, я си ги представете на месец. Представяте ли си какъв брой сте ограбени? ", обърна се Борисов към партийния актив в Монтана.

"Ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е най-много на цената, която беше ", продължи Борисов.

"Кой ти привнесе инфлацията? На коя стока е привнесена инфлацията? Откъде пристигна като всичко е българско? Токът - създава се в България? Кой ти привнесе инфлация? ", попита Борисов министър председателят Петков.

"Добре, че беше този избор на съмнение, с цел да разберем, че всичко е било единствено за пари ", сподели Бойко Борисов. "Нито една лъжица асфалт не е поставена, имаше съсипия по българските пътища година и половина ", сподели още той.

Лидерът на ГЕРБ назова "лъжа " обвиняванията на Петков, че са го свалили Борисов и съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

"На България ѝ би трябвало обикновено дясноцентристко ръководство ", сподели още Бойко Борисов.

"Оценките се дават на избори. Ако съумеят да създадат държавно управление, есента ще катастрофират по този начин, че ГЕРБ ще се върне с цялостно болшинство ", счита водачът на партията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР