По същия начин стои въпроса и с осигурителните вноски за

...
По същия начин стои въпроса и с осигурителните вноски за
Коментари Харесай

Горанов: ДДС не е данък на бизнеса, отлага се само корпоративен данък

По същия метод стои въпроса и с осигурителните вноски за към този момент положен труд, по същия метод стои въпросът и за Данъците на физическите лица, които са получили като приход в своя джоб

„ Със законодателно решение на Народното събрание отложихме декрарирането и заплащането на корпоративен налог, по този начин министър Владислав Горанов отговори на въпроса за кои тъкмо налози става дума отлагането на доплащането до 30 юни, по време на брифинг за обявяване на икономическите ограничения на държавното управление по време на рецесията с ковид

Дадохме опция с изключителния закон да се вършат предплатени вноски по Закона за корпоративно и подоходно облагане, в размер, в който бизнесът реши, с опция до нула. Т. е., отлагането е заплащането на корпоративни налози.

Данък добавена стойност не е налог на бизнеса. Няма да ме разберете какво ще кажа, само че Данък добавена стойност е краен прехвърляем индиректен налог. В този смисъл, всеки бизнес, който претендира да не заплаща Данък добавена стойност или да отсрочва заплащането на Данък добавена стойност, претендира да се кредитира от пенсиите на българските пенсионери.

„ Освен това ние отложихме с 6 месеца документите за идентичност, издаването, скъпо струващите медикаменти, една година, ТЕЛК-овете по този начин да стоят, до момента в който мине рецесията, талони на коли, газовите уредби ", добави министър председателят Бойко Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР