“По разпореждане на кмета на София Йорданка Фандъкова е създадем

...
“По разпореждане на кмета на София Йорданка Фандъкова е създадем
Коментари Харесай

Възможно е автобусите в София да са с разреден график заради спрения газ

“По предписание на кмета на София Йорданка Фандъкова е създадем спешен проект, който отразява наличностите и планува съответни стъпки. Проведохме изключително съвещание на СОС, на което изслушахме управлението на “Топлофикация “. Ако са правилни уверенията от страната, че до края на май ще има доставки на нужните количества. От 1 юни обаче стои отвореният въпрос “, съобщи ръководителят на СОС.

По думите му нужни са ясни стъпки, написани от страната - да е ясно какво е било контрактувано, какви са юридическите гаранции по този начин, че да не останат софиянци без топла вода.

“Вариантът да се премине към мазут ще занули огромна част от напъните на Следствен отдел към окръжна прокуратура във връзка с екологичната политика”, изясни още Георгиев.

“Сметките за ток на метрото се покачиха три пъти. Това е удар, който нито един обществен превоз не може да поеме. Ние не желаеме особено отношение - желаеме това, което се прави в цяла Европа. В Лондон след тежки диспути и закани за прекъсване на метрото бяха отпуснати над 4 милиарда английски лири с съответни планове. Това чакаме и ние от Народно събрание и Министерски съвет - обещанията към София да бъдат изпълнени. Времето изтича и финансирането свършва. Държавата би трябвало да влезе в ролята си”, уточни Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР