По-рано този месец Sony проведе редовното издание на PlayStation Showcase,

...
По-рано този месец Sony проведе редовното издание на PlayStation Showcase,
Коментари Харесай

Във Phantom Blade Zero няма да има микротранзакции

По-рано този месец Sony организира постоянното издание на PlayStation Showcase, където и видяхме първи геймплей от Phantom Blade Zero на китайската компании S-Games. Невероятно изглеждащата игра е построена благодарение на Unreal Engine и към момента няма дата на излизане. Описвана като „ кунгфупънк “, Phantom Blade Zero, играта ще предложи забавна история, мощен воин и още по-силни босове, голям брой оръжия и способи за персонализиране, сингъл и мулти акции и други изненади.

Това, което Phantom Blade Zero обаче няма да предложи са микротранзакции. Това научаваме от провела се неотдавна полемика на хора от S-Games с геймъри в Discord сървъра на играта, за което ни осведомят от MP1ST. Допълнителната монетизация, която през днешния ден е стандарт за доста от мултиплейърните игри, няма да участва в Phantom Blade Zero, което значи, че всички налични козметики и несъществени активи тук ще са безвъзмездни – всичко ще се отключва с игра.

Вероятно е да сте забелязали, че показаните от S-Games фрагменти от играта си проличава мощно въздействие от Souls сериите, за което и основателите на Phantom Blade Zero признават. Те вършат също по този начин обаче и уточнението, че играта няма да се характеризира със свойнственото за игрите на FromSoftware високо равнище на компликация. Играта се създава за платформите на PlayStation 5 и Windows.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР