По-рано този месец хората зад един от най-успешните моддове за

...
По-рано този месец хората зад един от най-успешните моддове за
Коментари Харесай

Bethesda предложи работа на двама от създателите на Fallout: London

По-рано този месец хората зад един от най-успешните моддове за игра от света на Fallout – Fallout: London, показаха съвсем приключения артикул на напъните си. Внушителният труд на хората зад модда не е останал неусетен и това е довело до изпращане на покана за работа на двама от основателите му за Bethesda.

В края на предишния месец, формалния Twitter канал на Fallout: London съобщи, че основният механически консултант на плана Райън Джонсън ще напусне своите сътрудници, с цел да стартира да извършва ролята на помощник-левъл дизайнер. Fallout: London твърдят, че бъдещето на модда няма да бъде повлияно отрицателно от напускането на Джонсън, защото работата му е към този момент приключена. Заедно с него, предложение за работа от Bethesda е била отправена и към водещия целия план Дийн Картър (@Philadog). Bethesda са поискали той да стане част от английския офис на студиото, с цел да работи по Fallout 76, само че Картър е отклонил предлагането на студиото.

„Нужно е да се напомни, че доста хора пробват и употребяват огромни планове, като този за попълване на автобиографията си и метод да пробият в промишлеността. Но някои хора, като да вземем за пример @Philadog, го вършат за общността, поради екипа, поради Върховен административен съд! Не е елементарно да пренебрегнеш фантазията си и да се върнеш към работата по план изцяло гратис, тъй че аз му посветих това споменаване, защото неговата неустрашимост и отдаденост на екипа съставлява нещо, което всички би трябвало да уважим“, пишат Fallout: London.

Решението на Bethesda не е нетипично за студиото. През предходната година те привлякоха още веднъж от екипа на Fallout: London водещият сценарист на плана Стефани Закариадис.

Fallout: London съставлява пълноценно допълнение към Fallout 4, което идва с нова карта и местоположения, свои фракции, история и оръжия. Официалната му версия се чака да излезе през 2023.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР