По-рано тази седмица Apple представи новата версия на мобилната операционна

...
По-рано тази седмица Apple представи новата версия на мобилната операционна
Коментари Харесай

iOS 17 няма да поддържа по-старите модели iPhone

По-рано тази седмица Apple показа новата версия на мобилната операционна система за iPhone – iOS. Тя доближи своята 17-та поредна версия и предлага голям брой промени.

Сред тях са повече и по-добри уиджети, повече варианти за персонализация на контактите със фотоси и други Практически съвсем всички вградени приложения на iOS 17 са актуализирани най-малко малко.

Повечето от измененията наподобяват много семпли и като че ли даже закъснели на фона на предлаганото от Android към този момент много време. Въпреки това iOS 17 продължава своето развиване за да усъвършенства от ден на ден аспекти и да се трансформира в платформа, която потребителите да могат да персонализират, до момента в който в същото време резервира „ духа “ и визията на Apple.

Както с всеки нов програмен продукт, той покачва и своите условия към хардуера. Apple е известна с високото равнище на оптимизация на софтуера и хардуера си, тъй че те да работят добре дружно оптимално дълго време. Компанията обезпечава софтуерни актуализации за iPhone много време, само че в един миг някои от по-старите модели би трябвало да отпаднат от поддръжка.

Така ще се случи и с iOS 17. Платформата ще е съвместима с много модели на iPhone, само че някои от по-старите ще изпаднат от листата. Това значи, че те няма да могат да конфигурират iOS 17, само че може да продължат да употребяват досегашната iOS 16 въпреки и повече да не получават актуализации.

iOS 17 ще поддържа всички версии на iPhone от iPhone XS и по-нови. iPhone XS излезе на пазара през 2018 година Това значи, че версиите на iPhone от последните 5 години ще са съвместими с iOS 17. Това включва и iPhone SE от второто си потомство и по-новите, както и iPhone XR. Оригиналният iPhone X обаче няма да може да употребява iOS 17 и ще остане с по-старата версия.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР