По-рано тази седмица 19-годишният Джак Суини си спечели интернет слава,

...
По-рано тази седмица 19-годишният Джак Суини си спечели интернет слава,
Коментари Харесай

Тийнейджър иска 50 000 долара, за да спре да следи Илон Мъск

По-рано тази седмица 19-годишният Джак Суини си завоюва интернет популярност, когато Protocol разгласява история за един от неговите ботове в Twitter. Студентът поддържа ElonJet - тракер, който туитва, когато частният аероплан на Илон Мъск излетява и каца.

Суини има няколко други такива бота, които употребяват обществено налични данни за въздушния трафик, с цел да наблюдават частните самолети на звезди като Бил Гейтс и Джеф Безос. Въпреки това, със 180 000 почитатели, акаунтът на ElonJet е най-известното създание на Суини. И точно тази известност притегли не различен, а изпълнителният шеф на SpaceX и Tesla.

Миналата есен предприемачът се свърза със Суини по отношение на ElonJet. „ Можеш ли да спреш това? То е риск за сигурността “, съобщи той. Мъск сподели на Суини, че ще му даде 5000 щ. $, с цел да изтрие акаунта и да попречи на „ лудите “ да схванат местонахождението му.

Суини обаче направи друго предложение. „ Има ли късмет да увеличим сумата до 50 000 щ. $? Това би било огромна поддръжка за колежа и евентуално би ми разрешило да си взема кола, може би даже Model 3 на Tesla. ”

Мъск съобщи, че ще намерения, само че двамата не са говорили от този момент. Сега младежът наподобява е изгубил част от търпението си. В ново изявление за Business Insider той сподели, че е решил да опише обществено за предлагането на Мъск, откакто милиардерът наподобява е изгубил интерес да подписа договорка.

Дали в последна сметка ще се стигне до консенсус? Предстои да забележим.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР