По-рано руската блогърка Мария Хаматова тежала 34 килограма, но такова

...
По-рано руската блогърка Мария Хаматова тежала 34 килограма, но такова
Коментари Харесай

Жена с тегло 42 кг стана майка за трети път

По-рано съветската блогърка Мария Хаматова тежала 34 кг, само че такова малко тегло не й попречило да стане майка няколко пъти. Наскоро блогърката роди третото си дете.

Преди няколко месеца Мария Хаматова станала героиня на шоуто „ Отвъд! “, където приказва за ниското си тегло. Жената споделила проблемите си и поискала помощ. Работата е там, че тогава майката на две деца при растеж от 156 см е тежала едвам 36 кг.

Диетолозите и психолозите пък били шашнати, когато разбрали, че не става въпрос за анорексичка, а дамата си се храни сложно. Само че заветните числа на кантара по този начин и не се увеличавали. По думите й яде, само че не наддава.

По време на фотосите станало ясно и че Мария е бременна за трети път. Бременността била в 4-та седмица, по тази причина някои лекари не били оптимисти. Според лекарите дамата имала прекомерно малко сили, с цел да роди трети път.

Но все пак през лятото блогърката стана майка за трети път, за което описа в своя блог. „ Отидох да родя с тегло 42,5 кг “, споделя тя.

 Жена с тегло 42 кг стана майка за трети път

Раждането не било елементарно за Мария. Тя обаче безстрашно изтърпяла всичко, без даже да изиска болкоуспокояващи. Момиченцето се родило крепко с тегло от 3160 грама. И то към този момент е при другата й щерка, сина й и брачна половинка й.

Заслужава да се означи, че по време на бременността Мария е съумяла да наддаде тегло с помощта на диетолог, който апропо счита, че дамата не наподобява като човек, измъчен от анорексия.

Мария признава, че в никакъв случай не е правила нищо, с цел да отслабне, дамата се храни както нормално, само че тежестта й продължава да е ниско.

„ Не постоянно имам вкус. Сутрин хапвам каша или запеканка. За обяд – чорба или втора. Обичам сандвичи с майонеза и наденица. Мога да си разреша торта преди лягане. Някак си изчислих – хапвам към 1300, най-много 1500 калории дневно “, споделя тя.

За страдание, след раждането проблемите на Мария с тежестта не изчезнали и през днешния ден тя тежи 35-36 кг. Освен това кърмата й почнала да изчезва. Мария не губи вяра, че въпреки всичко ще може да стигне до 40 кг. Важното е, че фантазията й да роди трето дете към този момент е реалност.

„ Сега съм многодетна и щастлива “, споделя в блога си тя.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР