По-рано през седмицата станахме свидетели на изключително грозен момент, след

...
По-рано през седмицата станахме свидетели на изключително грозен момент, след
Коментари Харесай

След инцидента с удареното дете: Бегу получи най-солената глоба в турнира досега

По-рано през седмицата станахме очевидци на извънредно противен миг, откакто дете от публиката пострада в резултат на ядосан изблик от страна на Ирина Камелия Бегу. В дуела си от втория кръг на Ролан Гарос румънката разреши страстите да вземат връх над разсъдъка и удари ракетата си с всичка мощ в земята след позволен пробив. След отскока си ракетата разказа такава траектория, че удари по главата момче на трибуните, което стартира да плаче.

За международната №63 не последва дисквалификация, а единствено публично предизвестие, което ѝ разреши да продължи срещата и даже да я завоюва. Освен това обаче тя ще би трябвало да заплати сериозна санкция в размер на 10 хиляди щатски $, което е и най-голямото парично наказване, наложено до момента в тазгодишното издание на Откритото състезание на Франция.

По-рано през днешния ден Бегу реализира победа и в конфликта си от третия кръг против изненадата на шампионата Леолия Жанжан, като по този метод се класира за осминафиналната фаза и към този момент има заработени 229 035 $.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР