По природа мъжете са устроени така, че са по -

...
По природа мъжете са устроени така, че са по -
Коментари Харесай

Кои са нещата, които мъжете рядко разкриват

По природа мъжете са устроени по този начин, че са по - обрани в думите си за разлика от дамите. Често се случва по този начин, че да нямат предпочитание да ви споделят, когато нещо ги мъчи. Това е не тъй като ви нямат доверие, а тъй като си имат правила, които мъчно съумяват да прескочат и да покажат уязвимост.
Ето кои са нещата, които мъжете рядко споделят.

Когато са тъжни за нещо
Каква жена желае всяка мъжка зодия
Овен Изключителен ухажор, само че и доста добър романтик. Овенът обича дамите, които обичат новите запознанства, обаче въпреки това дъ...
Прочети повече
Мъжете се тормозят да споделят, когато нещо ги е натъжило, тъй като съгласно тях те са мощният пол и това би било демонстрация на уязвимост, и въобще не е мъжко. Доста постоянно претърпяват тези неща сами със себе си и не приказват по такива тематики. Това ненапълно ги прави много затворени в себе си.

Когато изневеряват

Когато изневеряват на жена си мъжете не влагат усеща, заради което избират да не споделят за това пред никой. Няма по - положителни от тях в пазенето на загадка от сходен вид.

Не разкриват финансовото си състояние
Какво ненавиждат мъжете у една жена?
Какво те тормози в колегата ти? Всеки знае, че и мъжете, и дамите имат избрани аспекти на другия, които въобще не ни харесват. М...
Прочети повече
Темата за парите не е от най - обичаните за един мъж. Мъжа избира самичък да знае какъв брой тъкмо печели и защо харчи парите си. Те не обичат някой, изключително жена да се меси във финансите им. Вариантите за това са два:
•    Печелят прекомерно малко и не желаят да ги помислите за неспособни или финансово подвластни
•     Печелят приемлива сума пари и не желаят да ви привлекат единствено поради това, че са финансово постоянни. 

Когато ги е боязън от нещо

Мъжете не споделят страховете си. За тях това да признаят, че ги е боязън от нещо е същинска демонстрация на уязвимост и не желаят да скапват реномето си на супер мощни и смели герои.

Както ние дамите, по този начин и мъжете имат своите секрети. Съществуват тематики от живота, които те ловко резервират само и единствено за себе си. По природа мъжете не са доста приказливи и избират да се потвърждават с дейности, вместо с думи. Ако желаете да не ги ядосате по - добре не се месете в мъжките работи и ги оставете сами да преценяват какво желаят да ви споделят и какво не желаят. В противоположен случай единствено ще накарате мъжа си да се усеща притиснат от непрестанните разпити и това ще го отблъсне от вас сигурно. Когато един мъж се почувства подготвен да приказва по дадена тематика с вас, той самичък ще откри метод да го направи. Ако доста желаете да разберете това, което той не ви споделя - имайте самообладание и му дайте свободата да реши дали е подготвен да показа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР