По принцип реалните промени у нас стават без ПП-ДБ. Тогава

...
По принцип реалните промени у нас стават без ПП-ДБ. Тогава
Коментари Харесай

Александър Йорданов, евродепутат ЕНП/СДС: Разгеле, избори!

" По принцип действителните промени у нас стават без ПП-ДБ. Тогава те са забележими "

Това написа в профила си във фейсбук евродепутатът от ЕНП/СДС Александър Йорданов.

Ето какво написа още той:

НЕУДОБНИ ДУМИ: РАЗГЕЛЕ, ИЗБОРИ!

Най-после пристигна смяната! Вместо власт на ПП-ДБ ще има избори. Това, в случай че не е смяна, здраве му кажи. Промяна е. При това се случи без промянаджиите да я желаят. По принцип действителните промени у нас стават без ПП-ДБ. Тогава те са забележими. Например всеки може да пътува със софийското метро. Това е смяна без ПП-ДБ. Всеки може да пътува по новите автомагистрали и по промененото околовръстно на София. Това също е смяна без присъединяване на ПП-ДБ. И в  универсалната спортна зала " Армеец " можете да наблюдавате спортни и културни събития. Още една смяна без ПП-ДБ. Булевард " Витоша " в центъра на столицата ни е пешеходна зона и още веднъж без присъединяване на ПП-ДБ. Какво още ли? Ами вие водите децата си в изменени учебни заведения и детски градини. Обърнете внимание, че те не са нито издигнати, нито актуализирани от ПП-ДБ. А централният площад на вашия град? А новите улици и булеварди в него? В тези промени никакви ги няма ПП-ДБ.

Какъв извод вършиме? Аз върша извод, че смяната е там, където ги няма ПП-ДБ. И по този начин е в България от доста години. Но къде тогава са ПП-ДБ, които и аз не знам за какво назовавам промянаджии. Ясно е къде са. Аз ги откривам при високата инфлация, при високите цени на хранителни и всевъзможни артикули, при още по-високите цени на горивата и електрическата енергия. И при нахалството. При голямото политическо безсрамие и безочливост, които тези партии демонстрираха през последните три години. И което отврати нас, естествените хора. А ние, бъдете сигурни, сме болшинство в България. Ние на всички места по света, като се изключи Русия, сме болшинство. Такива като пепейкодебейковците са изключенията от нормалността. И демокрацията по тази причина е скъпа, тъй като дава опция на естествените хора да изгонят от политиката черните врани, грачещи грозно и злокобно.

Това изритване става посредством избори, а не посредством " национални въстания " и " революции ", каквито щуротиии се въртяха в кратуните на пепейкодебейковците. Помните, че те назоваха своя митинг преди три години " национално въстание ", нали? И лочеха бира на Орлов мост. А знае се къде би трябвало да се пие бира. Да се пие, а не да се лочи.

Обедно време е. Изпийте по една бира, само че обикновено, културно, с финес. И знайте, че през месец юни ще има избори. Следователно има време умерено да планирате вашето време. Защото ще е лято, морето ще ни зове, само че и не би трябвало да забравяме своя дълг към България. Защото ние, жителите, с изключение на права имаме и отговорности. Наш дълг е да гласуваме. Нека да го осъществим.  Наздраве!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР