По принцип е добре да се чувстваш свободна да говориш

...
По принцип е добре да се чувстваш свободна да говориш
Коментари Харесай

Задължителният секс въпросник във всяка връзка

По принцип е добре да се чувстваш свободна да приказваш за всичко и на всевъзможни тематики, що се отнася до връзката ви, а изключително до половите ви стремежи и прекарвания в спалнята. Добре е да си говорите за всичко - от половите ограничавания до това, което те води до оргазъм.

Изследванията демонстрират, че двойките, които разискват секса са 10 пъти по-склонни да получават всичко, което желаят и да бъдат щастливи. Това основава в допълнение предпочитание и не разрешава и на двама ви да се потопите в досадна рутина. Британски секс специалист твърди, че признаването на най-съкровените стремежи способства за страхотния секс.

Така, че не губете повече време, а си създайте табиет да говорите постоянно за секса - обсъждайте това, което сте чели, чули, критикувайте секса, който виждате на екрана, говорете за това по какъв начин би ви харесало на вас (или не би), по какъв начин е бил последният път - и в никакъв случай няма да ви доскучеае.
свързани новини15859на 01.01.20224406на 24.08.2021
Започнете с тези " сериозни " тематики и въпроси, които всички двойки би трябвало да обсъдят, само че постоянно не го вършат.

- Как фамилията и възпитанието са те предиздвикали да се чувстваш във връзка с секса?

- Какво се случва с либидото ти, когато не вършиме секс?

- Какви са половите ти граници?

- Разкажи какво харесваш и не харесваш.

- Сподели, в случай че си претърпяла полова контузия в предишното.

- Говори, в случай че се чувстваш объркана.

Постепенно ще усетиш по какъв начин се сближавате и половите ви взаимоотношения и прекарвания стават все по-близки, по-чувствени и по-приятни!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР