По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде

...
По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде
Коментари Харесай

Жената до приятел на Борисов стана почетен консул на Южна Корея в Пловдив

По предложение на държавното управление на Република Корея Министерският съвет даде единодушие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив. Това осведомиха от държавната пресслужба.
Виолета Сечкова става известна като лице на няколко телевизионни излъчвания. Известно е, че тя е сътрудник в живота на предприемача Александър Сталийски, който в съответни среди се слави като непосредствен другар на премиера Бойко Борисов. Родена е през 1986 година в София. Била е модел на организация " Визаж ".

Виолета Сечкова е управител на " Синопойнт " ЕООД " - формален ритейлър на корейската компания " Самсунг ". От 2017-a Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица във Варна и в Бургас.

Вили Сечкова стана известна с присъединяване си в телевизионното предаване " Сблъсък ". След него води " ShowBuzz ", а през 2007-a бе водеща в предаването " Градски митове ".

Тя продуцира и голям брой излъчвания по някогашната TV7.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР