По предложение на Окръжна прокуратура - Сливен, съдът наложи ефективно

...
По предложение на Окръжна прокуратура - Сливен, съдът наложи ефективно
Коментари Харесай

Осъдиха мъж за трафик на хора с цел проституция и пране на пари

По предложение на Окръжна прокуратура - Сливен, съдът наложи дейно наказване общо в размер на 18 месеца „ отнемане от независимост “ на Здравко З. за трафик на хора за потребление за развратни дейности и пране на пари, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бургас.
Здравко З. ще търпи наказването от общо 18 месеца „ отнемане от независимост “ по тази причина, че в интервала от юли 2008 година до ноември 2017 година е принуждавал дами да бъдат употребени за развратни дейности, без значение от единодушието им. Той бил заречен на жертвите си, че в подмяна ще получават пари, жилища, закупуване на коли, обезпечаване на грижи. Това се случвало в Сливен, Брюксел и Амстердам.
Другото закононарушение поради, което му е наложено наказването е, че за интервала от интервала 21 януари 2014 година до ноември 2017 година дружно с майка си направил покупко-продажби с движими движимости и неподвижен парцел на обща стойност 259 278.40 лв.. Парите са били добити посредством закононарушенията осъществявани в чужбина - трафик на хора и употреба за проституция.
Подсъдимият не е оспорил обстоятелствата и събитията по делото, признал е виновността си и е приел Окръжен съд - Сливен да му наложи дейно наказване в размер на общо 18 месеца за трите действия, което ще бъде изтърпяно в затвор при първичен „ общ “ режим.
В изгода на страната ще бъде отнето имущество на обща стойност 103 254 лв..
Одобреното от съда съглашение има силата на влезнала в законна мощ неоправдателна присъда и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР