По правило на снимките на момичетата - фитнес моделки ние

...
По правило на снимките на момичетата - фитнес моделки ние
Коментари Харесай

Шок! Фитнес моделка се върна към предишната си обемна фигура и изуми всички с това, което каза

По предписание на фотосите на девойките - фитнес моделки ние най-често нормално момиче отляво и мускулесто момиче с бронзов загар отдясно. Но през днешния ден ви чака противоположната промяна. Джолин Никол Джонс - някогашен фитнес модел, чиято история стана доста известна в мрежата, откакто тя се отхвърли да има суперстройно тяло без каквито и да е мазнини в интерес на своята естествена фигура. В резултат тя опозна същинското благополучие.  

Джолин разгласява свои извънредно фотоси в жанр " до и след това " в страницата си във Facebook.



А под фотографията написа:

" От фитнес модел към фен на своето тяло. Това не са типичните фотоси на промяна на тялото. Излязох отвън контрола на изморителния ми режим в залата за фитнес, меренето на пилешко и приема на протеин, с цел да се любувам напълно на моя обществен живот. Мнозина може да ми кажат, че " това ти разрешава да вървиш напред ", само че щастието цена няма. Наричам това преоткриване на себе си и осъзнаване на това, че може да имам повече от едно въодушевление в живота - било то разходки в естествен парк или бира с другари. Напомпаната преса не ми донесе благополучие.

И това е забавно - яжте краставици по-често! Четете още потребни препоръки и забавни вести за вашето здраве на Zdrave. to

Никога не беше задоволително, аз непрекъснато се пробвах да се усъвършенствам. Днес вървях на рафтинг с другари и се любувах на храната, по която остарялото ми аз единствено можеше да точи лиги и в никакъв случай не би докоснало. Вашето тяло безусловно е това, което вие имате в живота, вашата цена и количеството на получавано наслаждение не би трябвало да зависи от тежестите, които вие може да вдигнете, или от показанията на кантара. Богатството ми са хората, които ме заобикалят и усмивките на моето лице ".
Потребителите доста положително реагираха на поста на Джолин. Той е получил над 110 000 лайка. Споделен е над 50 000 пъти. Коментарите са над 12 000.

Джолин не е единствената, която е претърпяла такава промяна.


" Момичето отдясно се мразеше доста повече, в сравнение с момичето отдясно, въпреки и да бе по-слаба с 14 кг. Загубата на тегло няма да ви накара да се заобичате ", написа Хана Фостър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР