По повод обвиненията на колегата Радан Кънев Радан Кънев е

...
По повод обвиненията на колегата Радан Кънев Радан Кънев е
Коментари Харесай

Емил Радев: Радан Кънев не познава правилника на групата на ЕНП и разпространява клевети

По мотив обвиняванията на сътрудника Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че управлението на ЕНП не му е дало думата по време на дебата за България в Европейския парламент, бих желал да поясня, че думата не се дава единствено по избор. В случай, че има повече поръчки от наличното време (както за резолюцията за България), управлението на ЕНП взима решение за листата с оратори въз основата на професионалната функционалност на претендентите.

Това написа на персоналната си страница във Facebook евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ във връзка провелия се нощес спор в Европарламента за върховенството на закона и главните права в България. Ето какво още показа той:

"Спазвайки вътрешния си устав, ЕНП даде думата на: Манфред Вебер - Председател на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал, Андрей Ковачев - началник на българската делегация на ЕНП в Екологичен потенциал, Франсоа-Ксавие Белами - началник на френската делегация на ЕНП в Екологичен потенциал, Роберта Мецола - началник на малтийската делегация на ЕНП в Екологичен потенциал и координатор на Групата на ЕНП в Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на Екологичен потенциал, Андрей Новаков - координатор на Групата на ЕНП в Комисията по районно развиване на Екологичен потенциал.

Аз също имах предпочитание да се изкажа в дебата за България, като зам.-председател на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи, която е и отраслова комисия за тази резолюция, само че също не ми беше обещано време за изявление. С оглед на това желаех да се изкажа в дебата за общия механизъм за върховенството на закона.

Смятам, че заблудата на сътрудника Кънев се дължи на недобро познаване на правилника на групата на ЕНП и не е редно да популяризира клюки за управлението на парламентарната група, в която членува ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР