По повод Националния празник и в памет на загиналите за

...
По повод Националния празник и в памет на загиналите за
Коментари Харесай

Борисов: Опашки по бензиностанциите, скок на тока. Никакво строителство. Край. Да го забравят българите

По мотив Националния празник и в памет на починалите за свободата на България водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сервира цветя пред паметника на Георги Раковски в Котел.

Той честити празника на хората, която се бяха събрали на площада. Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, Делян Добрев, Десислава Танева и Георг Георгиев.

" Румен Радев по този начин раздели нацията, че даже на националния празник човек би трябвало да избира място, където да отиде - където да приказваме за обединяване, а не за разцепление.

Днес има експанзия, има война - целият либерален свят осъдихме това. В същото време да си забравихме историята - починалите бойци, които са си дали живота, с цел да се освободим.

На Радев не му е задоволително към този момент, че се опита нас да ни раздели - ами цепи и другите партии. Вижте какво се случва с Българска социалистическа партия, " Промяната ", " Да България " - отидоха на по 3-4 % и с това ръководят.

Чакахме Румен-Радевата зима да пристигна - и тя пристигна. Опашките по бензиностанциите, чудовищният скок на тока. Никакво строителство. Край. Да го не помнят българите. Всичко това докара Румен Радев.

" В Народното събрание без маски, държавното управление без маски - вие маски носите " - учуди се Борисов на началникът на котленските музеи, който беше безупречен по повод пандемичните ограничения. 

" Между другото - това важи и за през днешния ден. Каквото е споделил Раковски " - обърна внимание Борисов на откъс от революционера, който стои на стената:

" Любовта към отечеството превъзхожда всичките международни добрини "

Веднага по-късно, той постави цветя на мраморния саркофаг, в който лежат костите на героя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР