По повод на вчерашното отстраняване на главния прокурор Иван Гешев

...
По повод на вчерашното отстраняване на главния прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Костадинов: Мафиотският клан ще се споразумее ли за нов главен прокурор, за да ги обслужва?!

По мотив на вчерашното премахване на основния прокурор Иван Гешев ръководител на „ Възраждане “ Костадин Костадинов написа коментар в обществените мрежи. Публикуваме целия му пост, без редакторска интервенция:

„ Вчерашното унищожаване на Иван Гешев от поста основен прокурор беше единствено един следващ епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща страната ни през последните 2 години. Мафиотският клан на Политическа партия и Демократична България се сплоти с мафиотския клан на ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да реализира остраняването на станалия по едно и също време рисков за всички Гешев. Сега остава единствено да забележим дали двата мафиотски клана ще се спогодят за назначението на нов основен прокурор, който да ги обслужва, или ще се заловен гуша за гуша.

Според мен ще се случи второто. Тъй като болшинството във Висш съдебен съвет е от прислужници на Движение за права и свободи и ГЕРБ, това болшинство ще си избере нов Гешев. Другият клан, на Политическа партия и Демократична България, още веднъж ще се окаже без „ собствен “ основен прокурор – тъй като фашизираните „ демократи “ това имат поради, когато приказват за правосъдна промяна. И ще се получи по този начин, че махайки Гешев, ППДБ на процедура направиха следващата услуга на ГЕРБ и Движение за права и свободи, помагайки им да сменят станалият към този момент неуместен с нов правилен прислужник.

Изводът, който се постанова, е че няма по-добра и вярна патерица на Движение за права и свободи и ГЕРБ от ППДБ. Това към този момент го схванаха даже и техните гласоподаватели. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР