По повод честването на 138-ата годишнина от Съединението на България

...
По повод честването на 138-ата годишнина от Съединението на България
Коментари Харесай

Без пияни и въоръжени на площад Съединение

По мотив честването на 138-ата годишнина от Съединението на България и празника на град Пловдив по време на тържествената заря-проверка в региона на площад „ Съединение “ в Пловдив няма да бъдат допускани жители в нетрезво положение, нападателно държание, с обемисти багажи и предмети, огнестрелни оръжия, пиротехнически произведения, остри предмети, стъклени бутилки и други

За времето от 16 до 22.30 часа на 6 септември, от съображения за сигурност, в зоната към паметника с радиус 1000 м. и височина 1000 м. над терена, с включен буфер за сигурност, се не разрешават полетите на дронове, както и на всички безпилотни и пилотирани летателни средства, като се изключи излитащите и кацащите самолети на Летище Пловдив.

Тържествата за празника на Пловдив стартират в 10 часа с молебен в катедрален храм „ Св. Богородица “, а кулминационната точка с тържествената заря-проверка на площад „ Съединение “ от 20.30 часа.

Програмата за деня включва още концертна стратегия с присъединяване на Биг Бенд Пловдив от 12 часа на сцена, ситуирана на краткотрайно затворения сектор от ул. „ Иван Вазов “. Продължава с възстановка на събитията от 6 септември от 18.30 часа пред Военния клуб от комитет „ Родолюбие “. От 19 часа фолклорен отбор „ Тракия “ и Гвардейският внушителен духов оркестър ще зарадват пловдивчани и гостите на града с празничен концерт на Античния спектакъл. Входът е свободен.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР