По първоначални данни трима души са извършили обира на голям

...
По първоначални данни трима души са извършили обира на голям
Коментари Харесай

Трима задигнали до 40 бона от Кауфланд

По първични данни трима души са направили обира на огромен супермаркет в Сандански, заяви рано тази заран пред публицисти заместник-директорът на ОДМВР - Благоевград Димитър Кръстев след снощната офанзива на маскирани.

" На 30 декември в 20.58 ч. на телефон 112 шефът на комерсиалния обект подава сигнал, че три лица посредством взломяване на няколко порти са проникнали в помещение, където се е съхранявал сейф с неуточнена все още сума пари. Успяват да вземат въпросната сума и да се отдръпват в незнайна посока ", посочи той.

По неофициална информация обаче крадците са съумели да отмъкнат сред 30 и 40 000 лв., съобщи bTV.

" При осъщественото закононарушение няма потърпевши жители. Нямаме все още данни да са употребявали огнестрелно или хладно оръжие. Веднага след подаването на сигнала е мобилизиран целият запас на Областната дирекция. Оказано е подпомагане неотложно от Главна дирекция " Национална полиция ", започнахме огромни оперативно-издирвателни мероприятия. На по-късен стадий след отчет под надзора на прокуратурата и голям брой дейности по следствието ", добави Кръстев.

Полицейският началник посочи, че закононарушението не е осъществено в салона на магазина, където към момента е имало клиенти, а в едно от офис пространствата. По думите му там се е намирал един чиновник. Кръстев разясни, че е оказано психическо влияние върху него като задачата е била вербално да го респектират. 

По неофициална информация крадците са проникнали в магазина през задния двор и от там - в сервизно помещение, като охранителите не са съумели да предотвратят обира.

Рано сутринта през днешния ден в региона на магазина към момента има полицейско наличие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР