По пълната зала виждаме, че е силен в Хасковска област,

...
По пълната зала виждаме, че е силен в Хасковска област,
Коментари Харесай

Добрев: Който има 1000 лв. в банката, вече има 800

" По цялостната зала виждаме, че е мощен в Хасковска област, сигурен съм, че това ще се потвърди и на изборите на 2 април ", съобщи от.

" Стана ясно, че няма да влезем в еврозоната през 2024 година Еврозоната е цел на България от 2007 година ", сподели той. 

" От 1997 година сме във валутен ръб и от този момент страната се развива. След прецизна финансова политика през 2020 година България влезе в чакалнята на еврозоната. Само че критериите трябваше да не престават да се съблюдават. От първия ден имаше проведени платени митинги против държавното управление на. Оттогава минаха над 2 години, а България загуби своята посока и развиване. Не влизаме в еврозоната поради " Промяната " и Демократична България, които напомпаха инфлацията в България до над 20%. Нашата инфлация трябваше да е 6-7% по критериите, а имахме 20%. Който има 1000 лева в банката, към този момент има 800. Време е на 2 април да кажем " сбогом " на " Промяната " и страната още веднъж да тръгне в верния път ", съобщи още Добрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР